Logo_CAT_Positivo_H_RGB

Equip

Coneix-nos: Equip de la Fundació Can Cet

La Fundació Can Cet ha reunit per a la configuració del seu Patronat persones amb una destacada trajectòria professional i que comprenen per pròpia experiència el valor de recórrer camins interns per avançar en un creixement personal satisfactori. Tots ells estan compromesos amb la missió d’apropar i facilitar a les persones el coneixement de diferents mètodes per assolir el benestar global.

Membres del Patronat de la Fundació Can Cet

Jorge León García

Fundador i President

En Jorge és un emprenedor social, que va fundar l’empresa Can Cet l’any 1995 amb l’objectiu d’afavorir la inclusió laboral de les persones en risc d’exclusió social i oferir alhora serveis d’alta qualitat, convertint amb anys i esforç aquesta empresa social en un projecte referent al sector, i un operador principal de serveis a Catalunya pioner al territori espanyol en la implementació del Balanç de l’Economia del Bé Comú.

Ell és un empresari atípic o fora del comú, el seu desenvolupament professional el va embarcar a formar-se de manera autodidacta, cosa que li ha permès transitar territoris introspectius i personals. S’ha format en diferents disciplines que l’han fet generar una visió més holística del projecte empresarial, madurant i dissenyant un projecte que considera altres àmbits de les persones més enllà de l’aspecte laboral.

Per això ha fundat la Fundació Can Cet, un projecte que permetrà obrir espais i camins per a que les persones es desenvolupin en plenitud. “És el meu desig que aquest projecte pugui beneficiar el nombre més gran de persones en diferents disciplines: l’educació viva, el creixement personal-espiritual i l’acompanyament per oferir disciplines per a la millora de les persones i que permeti formar una societat més pròspera i conscient”.

Olga és Doctora en Químiques per la Universitat de Barcelona. Des de llavors, la seva trajectòria al món de la investigació científica ha estat sempre acompanyada d’un profund desig de creixement personal i espiritual.

Després de dedicar-se durant 7 anys a la investigació geoquímica a la Universitat de Bristol (Anglaterra), ha treballat com a consultora mediambiental i directora de projectes al nostre país.

Formada com a terapeuta craneosacral per la Craniosacral Therapy Educational Trust (Londres), amb la intenció d’acompanyar el procés de sanació de les persones des d’una mirada amorosa i compassiva, la seva investigació introspectiva va culminar amb l’estudi i la pràctica del Budisme Kadampa, cursant des del 2018 el Programa de Formació de Mestres al Centre de Meditació Kadampa de Barcelona. Pel que fa al seu interès per l’Educació viva, des del naixement l’any 2013 de la seva filla Abril, l’Olga es va interessar per un model de criança respectuosa, arribant a formar un grup de criança anomenat “El bosque de las Caracolas” al barri del Poblenou (Barcelona), juntament amb altres famílies afins a aquesta manera d’acompanyar la primera infància. Al llarg d’aquests anys ha aprofundit en el seu coneixement i el seu compromís respecte aquest model educatiu.

Olga Riba Tort

Secretària

Joan Martínez González

Vocal

En Joan és Enginyer Industrial i la seva carrera professional l’ha desenvolupat primer a multinacionals i posteriorment com a consultor freelance. En Joan creu en models econòmics alternatius que posen les persones al centre de tota activitat econòmica.

Les seves implicacions socials van començar després de conèixer persones que vivien a països on no tenien les mateixes oportunitats i es va adonar que el problema no era tenir més o menys diners, sinó la manca d’oportunitats per desenvolupar el seu projecte vital i la seva missió en aquesta vida. Aquestes experiències el van portar a crear una associació amb un grup de persones afins per fer cooperació per al desenvolupament a petita escala. Laboralment, també va dirigir els seus esforços a ajudar les empreses a treballar amb més consciència i més respecte pel medi ambient.

Està fermament compromès en la divulgació del model de l’Economia del Bé Comú (EBC), i des de la Fundació Can Cet ajuda a que totes les seves activitats tinguin en consideració el bé social.

La Carmen és economista i MBA. Sempre va buscar donar un gran sentit a la seva vida a través del desenvolupament professional, amb una formació sòlida a ESADE i HEC Paris, a més d’una gran ambició. Va treballar a París en una de les principals firmes d’auditoria franceses, Mazars, per després tornar a Barcelona i treballar molt intensament en diverses entitats financeres com Banc Central Hispano, Santander o Caixabank, on aviat va assumir responsabilitats directives i de gestió d’equips. Ha conciliat la seva agitada vida professional amb la creació d’una llar i la doble maternitat, un gran projecte vital pel qual s’hi sent agraïda i que l’ha ajudat a millorar com a persona. El repte de conciliar la vida personal i la professional, la complicada gestió de l’estrès, la dificultat per ser feliç tot i tenir tot el que desitjava, etc., van generar-li una gran incomprensió i descontentament que finalment la van impulsar a trobar la meditació i la filosofia Budista l’any 2011, a través de la Nova Tradició Kadampa (NKT). Gràcies a aquests ensenyaments i pràctiques ha après a cultivar pau interior, s’ha format tant com a practicant com a mestra de meditació, i per pròpia experiència confia en aquest mètode per adoptar una actitud mental positiva i virtuosa. Ara, les seves activitats, la seva feina i les seves relacions són plenes de significat, i per aquest motiu se sent una persona molt afortunada.

Carmen Tomás Pellejero

Vocal

Direcció de la Fundació Can Cet

Crisanta Rodríguez Lavado

Directora

Com a Treballadora Social amb una experiència de més de 20 anys vinculada al món social i al tercer sector, Crisanta ha desenvolupat la seva carrera professional al món de la inserció laboral de persones amb diversitat funcional i en l’àmbit de gent gran i residències. Des del 2019 és la Responsable de l’Àrea Social de l’empresa social Can Cet i actualment aborda el projecte de la Fundació Can Cet amb il·lusió i ganes d’ampliar l’àmbit d’actuació a una dimensió global de les persones per a les quals dedica els seus esforços.

Crisanta aposta per la formació de les persones i el reciclatge com a eina principal per a la inserció laboral, i és experta en gestió de conflictes, gestió del talent i eines de coaching, a més de com a agent d’igualtat.

La Fundació Can Cet ha reunit per a la configuració del seu Patronat persones amb una destacada trajectòria professional